ICON LTD НАЧАЛО

3 TOPS - София, бул. "България" 110

Технически спецификации


 

Фундамент

Изпълнена е фундаментна плоча на кота - 6,51, като Сутерен 2 представлява общ паркинг с вход от секция "А"

Конструкция

Превидена стоманобетонна конструкция с безгредови плочи и противоземетръсни шайби. 

Вътрешни преградни стени

Вътрешните преградни стени са от двоен гипсокартон с пълнеж от минерална вата, което при наличието на инсталационни канали дава възможност за едно отлично и гъвкаво планиране на помещенията. 

Падове - Довършителни работи

Материалите, предложени за подове и довършителните работи са паркет - естествен и ламиниран, теракот, фаянс, латекс, окачени тавани

Общи части

Приемна за гости, мраморни стъпала и предверия, система за видео - домофонна уредба, специални настилки, подходящо осветление, сателитна, телефонна, телевизионна система, денонощна охрана, контролиран достъп.

Фасади

Топлоизолация по цялата фасада на сградата, алуминиева дограма с прекъснат термо-мост, парапети от неръждаема стомана и стъкло, удобни тераси и балкони, минерални мазилки, керамична или гранитна фасада.

Ел. Инсталации

Окабеляване в PVC тръби, изходи във всяко жилищно помещение - кабелна телевизия, телефон, интернет, локална мрежа

Отопление и вентилация

Самостоятелна вентилция на сутерена. Самостоятелна вентилация на подземните паркинги. Воднопомпена отоплителна инсталация с газов котел, монтиран в котелно помещение независимо за всяка секция.  Отоплителните тела са алуминиеви радиатори, в банята тип "шведска стена".

Автоматизация

Домофонна уредба, система за контрол на достъпа до паркингите и асансьорите.

Асансьор

2 асансьора за всяка секция с автомтична система "doublex collective - selective". Електрически двускоростен, с долно машинно помещение, подходящ интериор на кабината.

Специално оборудване на паркингите

Дистанционно отваряне на гаражни врати, система за контрол на достъпа, минимално височина 240см., номериране на паркоместата и обособяване върху настилка.

Специално оборудване на магазините и офисите

Възможност за временно паркиране на посетители или обособяване на служебни места.

Покрив

Покривът е плосък като отводняването е вътрешно с воронки, както от покрива, така и от терасата. Предвидени са и специално проектирани метални сенници за последните етажи.

   
back  |  top  |  print