ICON LTD НАЧАЛО

Проекти

 

 

 

 

 

Borovets Euphoria Club е проектирана като една от забележителните резиденции в района на Боровец. Изключителното ландшафтно проектиране, обхващащо площ от 20 000 m² частна собственост, разположена в гората, с точно определена граница под формата на жив плет осигурява близостта и интегрирането с природната среда и възможността за планински начин на живот.

Прочети повече

 

 

 

„Сити Тауър Бизнес Център” се намира на пл. „Македония” в сърцето на София с изключително стратегическо и престижно местоположение. Офисното пространство ще бъде разгърнато в 27-етажна сграда, от които 19 етажа ще представляват кула, а останалите - монолитна сграда, пресъздаващи изключителен архитектурен замисъл.

 

Прочети повече

 

Multifunctional building Комплексът 3 tops който се осъществява на бул. "България" 110 в София, е един супер модерен жилищен комплекс, с приземни пространства, луксозни магазини, офиси, подземни паркинги и складове.

 

Прочети повече

 

Герганица Палас е разположена в един от най-престижните южни райони прилягащи към столицата, в подножието на Витоша планина.

Луксозната жилищна сграда елегантно се вписва в богатия с огромно културно и историческо наследство квартал Бояна.


Прочети повече

 

 

GLS Търговски и Бизнес Център представлява мултифункционален комплекс, разположен на кръговото на бул. "Околовръстен път" и бул. "Черни връх" в София на около 20' мин. с кола от центъра на града и на 5' мин. от най-престижните южни квартали на столицата в полите на Витоша.


Прочети повече

back  |  top  |  print